Mapa školy

Vážení rodiče, zákonní zástupci,

cílem naší školy je, aby se děti do školy těšily a cítily se zde bezpečně, učitelé předávali znalosti a vědomosti s chutí a svou práci měli rádi, aby se zaměstnancům ve škole dobře pracovalo a aby také rodiče měli ke škole důvěru. 

Zda se nám to daří a co bychom případně měli změnit, nám musíte říct vy, kteří jste do chodu školy zapojení. Výstup z Mapy školy je pro nás proto velmi důležitý. Poskytne nám zpětnou vazbu od žáků, rodičů a pracovníků školy o tom, jak se ve škole cítí a jak škola naplňuje jejich představu o vzdělávání jako takovém. Dotazníkové šetření nám napoví, na jaké oblasti se zaměřit a co by bylo dobré upravit nebo změnit. 

Proto Vás prosíme o spolupráci ve vyplnění dotazníku MAPA ŠKOLY.  Otázky se týkají vzdělávání, komunikace a různých oblastí ve škole. Na podobné otázky budou odpovídat všichni účastníci šetření. 

Dotazníkové šetření bude probíhat od 2. do 13. května. Po vyplnění dotazníku, který obdržíte od třídní učitelky / třídního učitele, vhoďte dotazník do připravené krabice ve vestibulu školy. Žáci se budou účastnit dotazníkového šetření online formou ve škole. 

O výsledcích Vás budeme informovat a zveřejníme je na webu školy.  

Aktuality
Projekt OP JAK
 
 
SMART vzorová škola
 
 
Scio - Pečujeme o vzdělávání
 
 
 
 
Videa školy
 
 
QR kód
 
 
Rodiče vítáni
 
 
Partnerská škola
 
 
Ověřená instituce