Plavání potmě

Vážení rodiče, jménem Světlušky (Nadačního fondu Českého rozhlasu) Vás zveme v sobotu 31. ledna do pražského Plaveckého stadionu Podolí, abyste si společně zaplavali na podporu nevidomého plavce Mirka Smrčky. A jak jinak, než POTMĚ!

Zaplacením běžné vstupenky v ceně 99 Kč/90 min přispějete do sbírky Světluška a pomůžete tak splnit jeden velký sen.

 

Padesátiletý plavec Miroslav Smrčka od mládí reprezentoval ČR v plavání, než před třemi lety znenadání přišel o zrak. Celý život se mu změnil, ale bylo to právě plavání, co jej vrátilo zpět do života. S pomocí svých přátel a kolegů sportovců opět trénuje, závodí a v roce 2016 míří dokonce na Letní paralympijské hry v Riu de Janeiru. Výtěžek ze vstupného putuje na projekt a do sbírky Světluška na podporu Mirkova snu, kterým je Cesta do Ria.

 

V době od 11 do 16 hodin máte rovněž jedinečnou příležitost vyzkoušet si plavat se zatemněnými brýlemi s pomocí vidícího asistenta, zacvičit si s Hankou Kynychovou, pobavit se při aquazorbingu nebo relaxovat v péči nevidomých masérů.

 ?

Akci přijdou podpořit plavecká esa Petra Chocová a Petr Bartůněk, olympionik David Svoboda, profi boxer Lukáš Konečný, Lucie Výborná a další známí přátelé Světlušky.

Aktuality
Projekt OP JAK
 
 
SMART vzorová škola
 
 
Scio - Pečujeme o vzdělávání