Organizace výuky od 1.3.2021

Informace o rozvrhu distanční výuky, o výpůjčce kompenzačních pomůckách, ošetřovném a provozu školní jídelny.

Vážení rodiče,

 

vláda ČR na jednání dne 26.2. rozhodla o uzavření speciálních škol (školy dle § 16 odst. 9 školského zákona). Od pondělí 1.3. přecházíme na distanční výuku. Rozvrh distanční výuky a samostudia pro žáky 2. stupně ZŠ platný od pondělí 1.3. naleznete v příloze. Rodiče žáků 1. stupně ZŠ budou během pondělí kontaktovat třídní učitelé s aktuálním rozvrhem.

Rozvrh distanční výuky a samostudia na 2. stupni od 1.3.2021

Rozvrh distanční výuky a samostudia na 2. stupni - třídy B, od 1.3.2021

 

KOMPENZAČNÍ POMŮCKY: Nabízíme pro žáky bezplatnou půjčovnu kompenzačních pomůcek. K zapůjčení jsou lupy do ruky, digitální lupy, stolní kamerové lupy, iPady atp. Vaše požadavky prosím sdělte mailem na info@skolazrak.cz Jakmile bude pomůcka připravena k vyzvednutí budete informování telefonicky.

 

OŠETŘOVNÉ: Podle nových pravidel škola již nevyplňuje žádné potvrzení. Informace zde: https://www.cssz.cz/web/cz/aktualni-informace-k-osetrovnemu

 

PROVOZ ŠJ PO DOBU DISTANČNÍ VÝUKY - OD 1.3. - Po dobu distanční výuky od 1.3. až do odvolání mají všichni strávníci provedenou hromadnou odhlášku oběda. Přihlášení strávníci mají nárok na dotovaný oběd. Pokud budou mít rodiče pro své děti o obědy zájem, je třeba aby obědy řádně přihlásili a to nejpozději do 10.00 hod. na den následující. Obědy se budou vydávat do čistých, osobně přinesených a podepsaných nádob.

-        telefonicky na čísle 224 257 496

-        e-mailem na drskova@skolazrak.cz

-        přes stránky www.strava.cz

Výdej obědů bude od 11:30 do 12:30 hodin.

Aktuality
Projekt OP JAK
 
 
SMART vzorová škola
 
 
Scio - Pečujeme o vzdělávání
 
 
 
 
Videa školy
 
 
QR kód
 
 
Rodiče vítáni
 
 
Partnerská škola
 
 
Ověřená instituce