Organizace žáků 2. stupně od pondělí 8.6.2020

Vážení rodiče, v souladu s dalším uvolňováním opatření ve školách, která vláda schválila na svém jednání 25.5.2020 Vás informujeme o organizaci přítomnosti žáků 6. – 9. ročníků v ZŠ pro žáky s poruchami zraku od 8. 6. 2020.

Reagujeme na možnost přítomnosti žáků 2. stupně za účelem konzultací s přihlédnutím k podmínkám naší školy. Protože i díky Vaší pomoci, které si velmi vážíme, se výuka na dálku daří úspěšně realizovat a nastavený režim funguje, rozhodli jsme se pro následující variantu.

 

Od 8. 6. 2020 bude nadále pokračovat „distanční vzdělávání“ přes Google Suite (Classroom, Google Meet) dle rozvrhu. Navíc bude umožněna osobní přítomnost žáků ve dnech pondělí a úterý. Konkrétní přehled konzultací učitelů naleznete v příloze. Konkrétní skupiny žáků před školou vyzvedne pověřený pedagog v 9:00. 

 

V době, kdy je umožněna osobní přítomnost žáků ve škole, žáci, kteří zůstávají doma, nadále pokračují v práci dle instrukcí pedagogů.

 

V týdnu od 22. 6. proběhnou třídnické hodiny za účelem úklidu tříd, odevzdání učebnic a vyklizení skříněk a lavic. V případě, že se žák nedostaví, domluvte si s třídním učitelem individuální termín.

 

Vysvědčení bude předáno žákům 30. 6. 2020 v 8:30 hod ve škole.

 

 

Vedení školy.

 

Organizace žáků 2. stupně od pondělí 8.6.2020

 

Rozvrh online konzultací k jednotlivým předmětům na 2. stupni od 8.6.2020

Aktuality
Projekt OP JAK
 
 
SMART vzorová škola
 
 
Scio - Pečujeme o vzdělávání
 
 
 
 
Videa školy
 
 
QR kód
 
 
Rodiče vítáni
 
 
Partnerská škola
 
 
Ověřená instituce