Schola Pragensis 2019

24. ročník veletrhu školství a vzdělávání v hlavním městě Praze se bude konat ve dnech 28. až 30. listopadu 2019 v Kongresovém centru Praha.

Veletrh SCHOLA PRAGENSIS je určen zejména žákům základních škol, jejich rodičům a ostatním zájemcům o studium na středních školách všech typů. Školy zřizované hlavním městem Prahou i jinými subjekty zde prezentují nejen svá zařízení, ale i výsledky své práce, a to jak v oblasti pedagogické, tak i v oblastech zájmových činností. Potencionální zájemci o studia na vybrané škole se mohou v reálu přesvědčit, co daná škola nabízí, a mají i možnost porovnání s jinými školami. Široká veřejnost zde získává obraz o studijních nabídkách v kraji, tj. hlavním městě Praze.
Veletrh Schola Pragensis se rovněž zaměřuje na celoživotní vzdělávání, kdy školy samotné prezentují širokou nabídku kurzů, rekvalifikací, seminářů a workshopů.
Veletrh bude tradičně doplněn o doprovodný program obsahující vzdělávací aktivity pro učitele, prezentaci zaměstnavatelů, soutěže pro veřejnost a další.

Aktuality
Projekt OP JAK
 
 
SMART vzorová škola
 
 
Scio - Pečujeme o vzdělávání