Školní vzdělávací program

Dne 20.3.2013 byli rodiče na konzultacích informováni o změně našeho Školního vzdělávacího programu (MŠMT vydává Opatřením ministra školství, mládeže a tělovýchovy, kterým se mění Rámcový vzdělávací program pro základní vzdělávání, č.j. MSMT-2647/2013-210 upravený Rámcový vzdělávací program pro základní vzdělávání, který nabývá účinnosti od 1.9.2013.) Změny se týkají hlavně Matematiky v 5. ročníku ZŠ, kam je přesunuto učivo o zlomcích a desetinných číslech a Anglického jazyka na 2.stupni ZŠ.

 

Učební plán Aj bude navýšen o dvě hodiny týdně – konverzace v Aj – upevňování a rozvíjení cizího jazyka. Jako další cizí jazyk bude nadále nabízen Německý jazyk formou volitelného nebo nepovinného předmětu od 7.ročníku ZŠ. Tato volba byla uskutečněna s ohledem na možnosti našich žáků a na jejich speciálně-vzdělávací potřeby.

Dále bude v ŠVP průřezově začleněna finanční gramotnost, dopravní výchova, obrana vlasti, ochrana člověka za běžných rizik a mimořádných událostí, korupce a další aktuální a důležitá témata.

 

Aktuality
Projekt OP JAK
 
 
SMART vzorová škola
 
 
Scio - Pečujeme o vzdělávání