ZMĚNA NABÍDKY STRAVOVÁNÍ A OBJEDNÁVÁNÍ OBĚDŮ VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ

Od 1.1.2016 se změní objednávání a odhlašování obědů v naší školní jídelně. Zavádíme internetové objednávání a odhlašování strávníků z důvodu možnosti dvou výběrů hlavního jídla.

Žáci i ostatní strávníci si od ledna mohou vybrat ze dvou druhů jídel, proto je nutné přihlašovat a odhlašovat obědy den předem a to do 11.00hod.V případě onemocnění strávníka v následující den(v den již přihlášeného oběda)se strávník může odhlásit v tento den do 8.00hod.. Stále zůstává, že v případě nemoci si rodiče mohou první den neschopnosti vyzvednout oběd do přinesených nádob.

Obědy budou označeny číslem 1 a 2 . Na začátku každého měsíce budou mít všichni platící strávníci, přihlášeno číslo 1 (oběd č.1), v případě volby druhého oběda (oběd č.2) si každý musí volbu změnit přes internetové stránky. To se týká i odhlašování a přihlašování obědů. Nemusíte se tedy obávat, že v případě nezvoleného čísla budou Vaše děti bez jídla. To se týká i těch, kteří nemají přístup k internetu.

Změna programu stravování bude probíhat mezi vánočními prázdninami z důvodu uzavírání roku 2015, proto všechny změny budou vysvětleny na webových stránkách naší školy.

Děkuji za pochopení

Martina Dršková (vedoucí školní jídelny)

Aktuality
Projekt OP JAK
 
 
SMART vzorová škola
 
 
Scio - Pečujeme o vzdělávání
 
 
 
 
Videa školy
 
 
QR kód
 
 
Rodiče vítáni
 
 
Partnerská škola
 
 
Ověřená instituce